dimarts, 8 de gener del 2013

Visita de la doula Violeta al nostre institut

La Violeta, una noia dedicada a ser doula va venir  al nostre institut a parlar-nos sobre el món de les doules.

Ella va decidir ser doula desprès de viure el seu primer embaràs, perquè pensa, que les dones embarassades, han de tenir una tranquil·litat  i no pas sentir-se pressionades pels metges. També se li va presentar l'oportunitat de formar-se en aquest món.
Ens va explicar que tenen formats uns tallers de lactància per poder ajudar a totes aquelles dones que no saben com funciona aquest procés,  els hi ensenyen com han d'agafar al nadó, com tractar-lo, comparteixen experiències...

Em va sobtar la manera de pensar i de viure de la Violeta. Ja que sent doula no es pot guanyar gaire bé la vida, ja que en els temps en els que estem es un servei del que se sol prescindir.
Una cosa que també em va sobtar molt va ésser quan ens va explicar que  els seus fills  van a una casa particular, on hi van pocs nens, i no portarà als seus fills a la escola fins a primer de primària, ja que és obligatori.
Penso que la xerrada va ser interessant, però no em va convèncer del tot, ja que havíem estat treballant durant moltes sessions la visita de la Violeta a classe i durant la xerrada apareixien alguns buits, i com que aquesta doula ja havía donat xerrades anteriorment pensava que seria més didàctic. 



1 comentari:

  1. Treball revisat.
    Errors de puntuació: mai va "coma" entre el subjecte i el verb.

    ResponElimina