divendres, 10 de maig del 2013

TNC

Dosi doble de teatre a Barcelona


El dimecres dia 8 de maig nosaltres, els alumnes de primer de batxillerat, vam fer una sortida a Barcelona. Al matí el primer que vam fer va ser entrar al teatre nacional de Catalunya on ens van posar un vídeo on ens explicava les diferents parts del teatre i les diferents funcions que realitzaven les persones que hi treballaven. Tot seguit vam pujar les interminables escales fins a arribar a una sala on un director de teatre ens va explicar moltes coses interessants sobre el teatre. A partir d’aquest moment comença la nostra experiència com a actors de molts de nosaltres. Prèviament ens havíem après el paper que tot seguit representaríem. Nosaltres mateixos vam fer de maquilladors, personal de vestuari i d’actors.     


En haver acabat, vam anar a dinar a a les Glòries on vam tenir una hora i mitja lliure per dinar, anar de botigues, passejar... Tot i que vam tenir poca estona ens ho vam passar molt bé.

Per la tarda vam tornar al teatre, on ens va fer una visita guiada per tot el teatre, interior de l’escenari, camerinos, sastreria, sala de bugaderia, la sala gran...

Per acabar el dia vam assistir a veure l’obra Llibertat de Rusiñol a la sala petita, personalment em va agradar més aquesta sala que no pas la gran. L'escenari estava situat al mig de la sala i a banda i banda estaven les butaques. L'obra va ser molt emotiva i la conclusió final que en vam poder treure es que avui en dia encara estem vivim en un món on el racisme encara hi és molt present.



1 comentari:

  1. Molt bé. El títol es podria millorar. Crec que hi ha dos o tres treballs que són publicables. En parlarem...

    ResponElimina